Welk type simkaart uw iPhone of iPad gebruikt

Als u wilt weten welk type simkaart uw iPhone of Wi-Fi + Cellular-model van de iPad gebruikt, kijkt u bij uw model in de onderstaande lijst.

Nanosimkaart

nanosimkaart

iPhone

• iPhone XS, iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • iPhone 6, iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5

iPad*

• iPad (5e generatie)
  • iPad Pro
  • iPad Air en nieuwer
  • iPad mini en nieuwer

* iPad mini 3 en nieuwer, iPad Air 2 en iPad Pro ondersteunen Apple SIM.

Microsimkaart

Microsimkaart

iPhone

• iPhone 4s
  • iPhone 4

iPad

• iPad (4e generatie)
  • iPad (3e generatie)
  • iPad 2
  • iPad

Simkaart

Simkaart

iPhone

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • iPhone

eSIM

In enkele landen en regio's hebben deze iPhone-modellen een eSIM:

• iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR

U kunt een mobiel abonnement activeren op een eSIM van een aanbieder die Dual SIM ondersteunt. Deze modellen hebben ook een nanosimkaarthouder die u kunt gebruiken voor een nanosimkaart van een aanbieder.

Geïntegreerde Apple SIM

Deze iPad-modellen hebben een geïntegreerde Apple SIM die in de iPad is ingebouwd:

• iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) Wi-Fi + Cellular-model
  • iPad Pro 10,5-inch Wi-Fi + Cellular-model
  • iPad Pro (9,7-inch) Wi-Fi + Cellular-model

Deze iPad-modellen hebben ook een nanosimkaarthouder die u kunt gebruiken voor een nanosimkaart van een aanbieder of een actieve Apple SIM.* Deze modellen ondersteunen geen Apple SIM's die niet zijn geactiveerd.

* Neem contact op met uw aanbieder voor meer informatie.

Meer informatie

• Lees hoe u het model van een iPhone of iPad herkent.
  • De simkaart uit het apparaat halen of deze omwisselen.
  • Schade aan de simkaarthouder of het apparaat die is veroorzaakt door een gewijzigde simkaart, wordt niet gedekt door de hardwaregarantie van Apple. Als u de vorm van een simkaart wijzigt zodat deze in een ander model past, kunt u mogelijk geen verbinding maken met mobiele netwerken of bepaalde functies niet gebruiken met dat apparaat.
  • Als u een nieuwe iPhone hebt en de oude simkaart er niet in past, neemt u contact op met de aanbieder om uw account over te zetten op de bij de iPhone meegeleverde simkaart. U kunt ook vragen om een nieuwe simkaart als er bij de iPhone geen is meegeleverd.