Een HIMS Braille EDGE 40-leesregel gebruiken met VoiceOver

Als u uw HIMS Braille EDGE 40-brailleleesregel gebruikt met VoiceOver, kunt u de volgende toetscommando's van het apparaat gebruiken.

Om ervoor te zorgen dat de brailleleesregel de juiste tabel gebruikt, controleert u of u de nieuwste iOS-versie hebt geïnstalleerd.

Navigatie

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Ga naar het vorige onderdeel Linker-pad links of rechter-pad links
Ga naar het volgende onderdeel Linker-pad rechts of rechter-pad rechts

Scrollen

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Scrol één pagina naar links F5
Scrol één pagina naar rechts F6
Scrol één pagina omhoog F7
Scrol één pagina omlaag F8

Rotor

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Ga naar het vorige onderdeel met rotorinstelling Linker-pad omhoog of rechter-pad omhoog
Ga naar het volgende onderdeel met rotorinstelling Linker-pad omlaag of rechter-pad omlaag
Selecteer de vorige rotorinstelling F1
Selecteer de volgende rotorinstelling F2

Interactie

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Tik dubbel op het geselecteerde onderdeel Router

Braille

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Verschuif braille naar links Links-omhoog of rechts-omhoog
Verschuif braille naar rechts Links-omlaag of rechts-omlaag
Schakel uitgebreide statusbeschrijving in of uit Status Router
Schakel tussen braillekortschrift en brailleschrift F3
Schakel tussen achtpunts- en zespuntsbraille F4

Meer informatie

Raadpleeg Algemene braillecommando's voor VoiceOver voor een universele lijst met commando's.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.