Uw Store-tegoed bekijken

U kunt op uw iPhone, iPad of iPod touch of in iTunes op een Mac of pc bekijken hoeveel Store-tegoed u hebt op uw Apple ID.

U kunt geld toevoegen aan uw Apple ID via de betaalmethode die u hebt opgegeven of via App Store- en iTunes-cadeaubonnen.

Nadat u geld hebt toegevoegd, kunt u het Store-tegoed (Apple ID-saldo) gebruiken om aankopen via iTunes en de App Store of aankopen voor iCloud-opslag te doen zolang u bij elke Store met dezelfde Apple ID bent ingelogd. Het tegoed wordt gebruikt voor elke aankoop die u doet in de Store, totdat het tegoed op is.

U kunt uw tegoed bekijken in de accountgegevens van uw Apple ID.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iTunes en App Store'.
  2. Tik op uw Apple ID en vervolgens op 'Toon Apple ID'. U wordt mogelijk gevraagd het wachtwoord van uw Apple ID in te voeren. Meer informatie over het aanmaken van een Apple ID als u er nog geen heeft.
  3. Als u nog tegoed hebt, wordt dit weergegeven boven 'Verhoog Apple ID-saldo'.

Op een Mac of pc

1. Open iTunes.
  2. Log in met uw Apple ID als u dat nog niet hebt gedaan.
  3. Klik boven in het iTunes-venster op 'Store'.
  4. Als u nog tegoed hebt, wordt dit weergegeven onder het zoekveld.

Meer informatie

U kunt App Store- en iTunes-cadeaubonnen, Apple Music-cadeaubonnen of ongebruikt tegoed niet inwisselen voor contant geld, tenzij de wet dit voorschrijft. Als de wetgeving van uw land of regio voorziet in de mogelijkheid van terugbetaling van ingewisseld tegoed, kunt u terugbetaling aanvragen door contact op te nemen met Apple Support, een supportcategorie en onderwerp te selecteren en de volgende informatie te vermelden in uw aanvraag:

• Uw Apple ID
  • Het bedrag van het terug te betalen Store-tegoed
  • Uw huidige verzendadres

Er kunnen bijkomende gegevens worden gevraagd voor controledoeleinden.