Uw Apple ID-saldo controleren

Gebruik de App Store om uw saldo te bekijken. Op een pc gebruikt u iTunes voor Windows.

Uw saldo controleren op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de App Store-app.
  2. Tik op uw foto of op de knop 'Log in'  bovenaan het scherm. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID.
  3. Als u saldo hebt, wordt het bedrag onder uw naam weergegeven. Als u geen bedrag ziet, hebt u geen saldo.

iPhone met Apple ID-saldo onder de naam en het e-mailadres van John Appleseed.

Uw saldo controleren op een Mac

1. Open de App Store. Als u de knop 'Log in'  ziet onderaan de navigatiekolom, klikt u hierop en logt u in met uw Apple ID.
  2. Als u saldo hebt, wordt het bedrag onder uw naam weergegeven. Als u geen bedrag ziet, hebt u geen saldo.

De App Store op een Mac met Apple ID-saldo van John Appleseed onder zijn naam in de navigatiekolom.

Uw saldo controleren op een Windows-pc

1. Open iTunes voor Windows. Log in met uw Apple ID als u dit nog niet hebt gedaan.
  2. Klik bovenaan het iTunes-venster op 'Store'.
  3. Als u saldo hebt, wordt het bedrag onder uw naam weergegeven. Als u geen bedrag ziet, hebt u geen saldo.

Over ongebruikt Apple ID-saldo

U kunt Apple cadeaubonnen, App Store- en iTunes-cadeaubonnen of ongebruikt Apple ID-saldo niet inwisselen voor contant geld of retourneren, tenzij de wet dit voorschrijft. Als de wetgeving van uw land of regio voorziet in de mogelijkheid van terugbetaling van ingewisseld tegoed, kunt u contact opnemen met Apple Support om een terugbetaling aan te vragen. Wanneer u contact opneemt met Apple moet u de volgende gegevens meesturen:

• Uw Apple ID.
  • Het terug te betalen bedrag.
  • Uw huidige verzendadres.

Als u uw Apple ID wilt verwijderen of uw land of regio wilt wijzigen

Voordat u uw Apple ID kunt verwijderen of het land of de regio van uw Apple ID kunt wijzigen, moet u eerst uw volledige Apple ID-saldo opgebruiken. U zult mogelijk ook moeten wachten tot eventuele terugbetalingen zijn verwerkt. Als uw saldo lager is dan de prijs van één item, neemt u contact op met Apple Support.