Een Humanware BrailleNote Apex-leesregel gebruiken met VoiceOver

Als u uw Humanware BrailleNote Apex-brailleleesregel gebruikt met VoiceOver op uw iPhone, iPad of iPod touch, kunt u de volgende toetsen van het apparaat gebruiken om te navigeren.

De in dit artikel vermelde opdrachten bedienen de volgende schermen:

• BrailleNote Apex BT (18,32)
  • BrailleNote Apex QT (18,32)

Om ervoor te zorgen dat de brailleleesregel de juiste tabel gebruikt, controleert u of u de nieuwste iOS-versie hebt geïnstalleerd.

Navigatie

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Ga naar het vorige onderdeel Thumb 1
Ga naar het volgende onderdeel Thumb 4
Activeer de thuisknop Thumb 2 + Thumb 3

Interactie

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Tik dubbel op het geselecteerde onderdeel Router
Activeer de verwijdertoets Thumb 1 + Thumb 3
Activeer de Delete-toets Thumb 1 + Thumb 2
Activeer de Return-toets Thumb 3 + Thumb 4
Schakel schermgordijn in of uit Thumb 1 + Thumb 4

Braille

Functie in VoiceOver Toets brailleleesregel
Schakel uitgebreide statusbeschrijving in of uit Status Router
Verschuif braille naar links Thumb 2
Verschuif braille naar rechts Thumb 3

Meer informatie

Raadpleeg Algemene braillecommando's voor VoiceOver voor een universele lijst met commando's.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.