Een Apple TV opnieuw opstarten

U kunt een Apple TV opnieuw opstarten in het menu 'Instellingen' of met de afstandsbediening.

Een Apple TV opnieuw opstarten

U kunt een Apple TV opnieuw opstarten via 'Instellingen', met de afstandsbediening of door het apparaat los te koppelen van de stroomvoorziening.

De Apple TV heeft geen aan/uit-knop.

Instellingen gebruiken

De afstandsbediening gebruiken

De stroomvoorziening van de Apple TV loskoppelen

Als het apparaat niet kan worden herstart via het menu 'Instellingen' of de afstandsbediening, koppelt u de Apple TV los van de stroomvoorziening. Wacht zes seconden en sluit het apparaat opnieuw aan.

Hulp krijgen

Lees hier wat u moet doen als een Apple TV niet kan worden ingeschakeld of geen video of audio afspeelt.

*Apple TV 4K en Apple TV (4e generatie) worden overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening 'Siri Remote'. In andere landen heet de afstandsbediening 'Apple TV Remote'. Siri werkt met beide afstandsbedieningen, zolang u zich in een land of regio met ondersteuning voor Siri bevindt.