Activeringsslot van Zoek mijn iPhone uitschakelen

Lees hier hoe u Activeringsslot uitschakelt en een apparaat verwijdert uit de Apple ID van de vorige eigenaar zodat u het kunt configureren en gebruiken.

Als u een apparaat inschakelt en wordt gevraagd de Apple ID en het wachtwoord van de vorige eigenaar in te voeren, is het apparaat gewist maar nog steeds gekoppeld aan de account van de vorige eigenaar. Als u een apparaat inschakelt en u een toegangscode moet invoeren of het beginscherm ziet, is het apparaat niet gewist.

Als het apparaat is gewist

Vraag aan de vorige eigenaar diens Apple ID en wachtwoord in te voeren in het scherm Activeer iPhone om het apparaat uit diens account te verwijderen.

Als de vorige eigenaar niet bij u is, neemt u contact op met deze persoon en vraagt u deze stappen te volgen om het apparaat uit diens account te verwijderen:

1. Log in bij iCloud met diens Apple ID.
  2. Ga naar Zoek mijn iPhone.
  3. Selecteer Alle apparaten om een lijst met apparaten te openen die aan de account van deze persoon zijn gekoppeld en selecteer vervolgens het te verwijderen apparaat.
  4. Klik op Verwijder uit account.

Nadat de vorige eigenaar het apparaat uit diens account heeft verwijderd, schakelt u het apparaat uit en opnieuw in om de configuratie te starten.

Als het apparaat niet is gewist

Vraag aan de vorige eigenaar het apparaat volledig te wissen door te gaan naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Wis alle inhoud en instellingen. De Apple ID en het wachtwoord van de vorige eigenaar moeten worden ingevoerd.

Als de vorige eigenaar niet bij u is, verbindt u het apparaat met Wi-Fi of een mobiel netwerk, neemt u contact op met deze persoon en vraagt u deze stappen te volgen om het apparaat uit diens account te verwijderen:

1. Log in bij iCloud met diens Apple ID.
  2. Ga naar Zoek mijn iPhone.
  3. Selecteer Alle apparaten om een lijst met apparaten te openen die aan de account van deze persoon zijn gekoppeld en selecteer vervolgens het te verwijderen apparaat.
  4. Klik op Wis iPhone. Voer geen telefoonnummer of bericht in wanneer u hierom wordt gevraagd. Selecteer Volgende tot het apparaat is gewist.
  5. Klik op Verwijder uit account.

Nadat de vorige eigenaar het apparaat heeft gewist en uit diens account heeft verwijderd, schakelt u het apparaat uit en opnieuw in om de configuratie te starten.

Meer informatie

Laatst gewijzigd op: