Het activeringsslot verwijderen

Lees hier wat u moet doen als u het scherm 'Activeringsslot' ziet op uw apparaat of als u wordt gevraagd het activeringsslot te verwijderen op een apparaat dat offline en niet in uw bezit is.

Het activeringsslot op een apparaat verwijderen

Volg de stappen op het scherm om de Apple ID en het wachtwoord in te voeren die u hebt gebruikt voor de configuratie van uw apparaat of het instellen van de toegangscode op uw apparaat.

Lees wat u moet doen om uw Apple ID te vinden of het wachtwoord van uw Apple ID opnieuw in te stellen.

Het activeringsslot op internet verwijderen als een apparaat offline is

1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.

Support aanvragen

Als u hulp nodig hebt bij het verwijderen van het activeringsslot en u een aankoopbewijs hebt, kunt u support aanvragen.