Als u 'apple.com/bill' op uw rekeningafschrift ziet staan

'Apple.com/bill' wordt op uw rekeningafschrift weergegeven wanneer u een app, film, muziek of ander materiaal van Apple koopt. Het wordt ook weergegeven als een abonnement wordt verlengd en als een gezinslid apps of materiaal van Apple koopt.

Bekijken welke kosten in rekening zijn gebracht

1. Ga naar reportaproblem.apple.com om uw aankoopgeschiedenis te bekijken.
  2. Log in met uw Apple ID.
  3. Er wordt een lijst met aankopen weergegeven. Selecteer de knop 'Apple ID' en kies een gezinslid om de aankopen van uw gezinsleden te bekijken.
  4. Tik of klik op de datum om de volledige factuur inclusief btw te zien. Meerdere aankopen, inclusief abonnementen, kunnen samengevoegd zijn.

Als de in rekening gebrachte kosten betrekking hebben op een abonnement dat u niet meer wilt, kunt u het abonnement opzeggen.

Als u de in rekening gebrachte kosten nog steeds niet kunt identificeren

Kunt u geen overeenkomende kosten vinden op reportaproblem.apple.com? Kijk of u een andere account hebt gebruikt om een aankoop te doen.

1. Zoek in uw e-mail naar de tekst 'factuur van Apple'.
  2. Zoek naar een factuur met hetzelfde bedrag dat u op uw rekeningafschrift ziet.
  3. Kijk op de factuur wat er is gekocht en welke Apple ID daarbij is gebruikt.
    E-mail met factuur van Apple met de Apple ID van degene die de aankoop heeft gedaan.

Contact opnemen met Apple Support

Als u reportaproblem.apple.com en de facturen in uw e-mail hebt gecontroleerd, maar nog steeds niet zeker weet waarom er kosten in rekening zijn gebracht, neemt u contact op met Apple Support.