Hulp bij het verbinden van een iPhone, iPad of iPod touch met een Bluetooth-accessoire

Lees wat u moet doen als uw Bluetooth-accessoire niet kan worden gekoppeld of verbonden met een iOS-apparaat.

Hulp bij het verbinden van een iOS-apparaat met een autoradio.

Probeer eerst deze stappen

Moet u bestanden delen tussen uw iPhone, iPad, iPod touch en Mac? Lees hier hoe u dat doet. Voor hulp bij de verbinding van Bluetooth-accessoires op een iOS-apparaat, volgt u deze stappen:

1. Zorg ervoor dat het Bluetooth-accessoire en het iOS-apparaat zich dicht bij elkaar bevinden.
  2. Controleer of het Bluetooth-accessoire is ingeschakeld en volledig is opgeladen of aangesloten op stroom. Als het accessoire batterijen gebruikt, test u of deze moeten worden vervangen.
  3. Herstart het Bluetooth-accessoire.
  4. Zorg ervoor dat de iPhone, iPad of iPod touch de nieuwste iOS-versie heeft.
  5. Ga op het iOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Als u Bluetooth niet kunt inschakelen of een draaiend tandwiel ziet, herstart u de iPhone, iPad of iPod touch.
  6. Koppel het Bluetooth-accessoire los, plaats het accessoire opnieuw in de detecteerbare modus en koppel en verbind het opnieuw.

Als u een Bluetooth-accessoire nog steeds niet kunt koppelen of verbinden

1. Als u uw accessoire met bepaalde apparaten kunt koppelen maar niet met een iOS-apparaat, koppelt u het accessoire los van een van de andere apparaten. Probeer vervolgens om het opnieuw met uw iOS-apparaat te koppelen.
  2. Raadpleeg de fabrikant van het accessoire om er zeker van te zijn dat het accessoire het iOS-apparaat ondersteunt.
  3. Als u een van deze problemen hebt, neemt u contact op met Apple Support:
    • U kunt Bluetooth niet inschakelen of de instelling verschijnt in het grijs.
    • U kunt geen Bluetooth-accessoires verbinden met het apparaat.
    • De fabrikant van het accessoire heeft bevestigd dat het accessoire naar behoren werkt.

Meer informatie

Ontdek welke Bluetooth-profielen u met het apparaat kunt gebruiken.