Als een Bluetooth-accessoire niet kan worden verbonden met een iPhone, iPad, of iPod touch

Lees wat u moet doen als uw Bluetooth-accessoire niet kan worden gekoppeld of verbonden met een iOS-apparaat.

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten

Probeer de volgende stappen voor hulp bij het koppelen van een Bluetooth-accessoire (zoals een draadloos toetsenbord) met uw iOS-apparaat:

1. Ga op het iOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Als u Bluetooth niet kunt inschakelen of een draaiend tandwiel ziet, herstart u de iPhone, iPad of iPod touch. Probeer het apparaat vervolgens opnieuw te koppelen en te verbinden.
  2. Zorg ervoor dat het Bluetooth-accessoire en het iOS-apparaat zich dicht bij elkaar bevinden.
  3. Schakel uw Bluetooth-accessoire uit en weer in.
  4. Zorg ervoor dat het Bluetooth-accessoire is ingeschakeld en volledig is opgeladen of aangesloten op stroom. Als het accessoire batterijen gebruikt, controleert u of deze moeten worden vervangen.

Als u een Bluetooth-accessoire nog steeds niet kunt koppelen of verbinden

1. Als u uw Bluetooth-accessoire eerder met uw iOS-apparaat hebt verbonden, koppelt u het accessoire los, zet u dit terug in de detectiemodus en probeert u het opnieuw te koppelen en te verbinden.
  2. Als u uw accessoire met bepaalde apparaten kunt koppelen maar niet met een iOS-apparaat, koppelt u het accessoire los van uw andere apparaten. Probeer vervolgens om het opnieuw met uw iOS-apparaat te koppelen.
  3. Raadpleeg de fabrikant van het accessoire om er zeker van te zijn dat het accessoire het iOS-apparaat ondersteunt.
  4. Als deze problemen nog steeds optreden, neemt u contact op met Apple Support:
    • U kunt Bluetooth niet inschakelen of de instelling verschijnt in het grijs.
    • U kunt geen Bluetooth-accessoires verbinden met het apparaat.
    • De fabrikant van het accessoire heeft bevestigd dat het accessoire naar behoren werkt.

Meer informatie

Als u hulp nodig hebt bij het koppelen van een Bluetooth-accessoire met uw Apple TV, leest u hier wat u moet doen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Publicatiedatum:Wed Feb 07 23:51:12 GMT 2018