Als een Bluetooth-accessoire niet kan worden verbonden met een iPhone, iPad, of iPod touch

Lees wat u moet doen als uw Bluetooth-accessoire niet kan worden gekoppeld of verbonden met een iOS-apparaat.

Probeer eerst deze stappen

Als u bestanden wilt delen tussen uw iPhone, iPad, iPod touch en Mac, kunt u AirDrop gebruiken

Voor hulp bij de verbinding van Bluetooth-accessoires op een iOS-apparaat volgt u deze stappen:

1. Zorg ervoor dat het Bluetooth-accessoire en het iOS-apparaat zich dicht bij elkaar bevinden.
  2. Controleer of het Bluetooth-accessoire is ingeschakeld en volledig is opgeladen of aangesloten op stroom. Als het accessoire batterijen gebruikt, controleert u of deze moeten worden vervangen.
  3. Herstart het Bluetooth-accessoire.
  4. Zorg ervoor dat het iOS-apparaat up-to-date is.
  5. Ga op het iOS-apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Als u Bluetooth niet kunt inschakelen of een draaiend tandwiel ziet, herstart u de iPhone, iPad of iPod touch.
  6. Koppel het Bluetooth-accessoire los, plaats het accessoire opnieuw in de detecteerbare modus en koppel en verbind het opnieuw.

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten

Als u een Bluetooth-accessoire nog steeds niet kunt koppelen of verbinden

1. Als u uw accessoire met bepaalde apparaten kunt koppelen maar niet met een iOS-apparaat, koppelt u het accessoire los van een van de andere apparaten. Probeer vervolgens om het opnieuw met uw iOS-apparaat te koppelen.
  2. Raadpleeg de fabrikant van het accessoire om er zeker van te zijn dat het accessoire het iOS-apparaat ondersteunt.
  3. Als u een van deze problemen hebt, neemt u contact op met Apple Support:
    • U kunt Bluetooth niet inschakelen of de instelling verschijnt in het grijs.
    • U kunt geen Bluetooth-accessoires verbinden met het apparaat.
    • De fabrikant van het accessoire heeft bevestigd dat het accessoire naar behoren werkt.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.