Antwoorden op vragen over QuickTime 7 of QuickTime 7 Pro

Bekijk deze hulpbronnen voor hulp met de verouderde versies van QuickTime 7 of QuickTime 7 Pro, waaronder QuickTime Player 7.

QuickTime-hulpbronnen

• QuickTime Player 7 bevat geïntegreerde informatie over QuickTime Player 7 en QuickTime 7 Pro, waaronder snelkoppelingen, tips en instructies voor het afspelen. Open QuickTime Player 7 en kies daarna 'Help' > 'QuickTime Player Help'.
  • Op de pagina 'QuickTime' van de Apple Support-website staan koppelingen naar QuickTime-handleidingen, supportartikelen, software-updates en meer. Je kunt ook op de volledige site zoeken naar informatie.
  • Neem deel aan de gesprekken in de Apple Support-gemeenschappen, waar je QuickTime-oplossingen kunt zoeken en delen met Apple gebruikers van over de hele wereld.
  • De QuickTime 7-gebruikershandleiding bevat informatie over QuickTime Player 7 en de functies voor het afspelen, bewerken en maken van materiaal die worden ontgrendeld met een QuickTime 7 Pro-registratiecode.

Extra informatie

QuickTime 7 voor Windows wordt niet langer ondersteund door Apple. De nieuwe Windows-versies bieden vanaf 2009 support voor belangrijke media-indelingen, zoals H.264 en AAC, die werden ondersteund in QuickTime 7. Alle huidige Windows-webbrowsers ondersteunen video zonder de noodzaak voor browserplugins. Als je QuickTime 7 niet langer nodig hebt op je pc, volg je de instructies voor het verwijderen van QuickTime 7 voor Windows.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.