De Beats-app downloaden als je Google Play niet kunt gebruiken

Als je geen toegang hebt tot de Google Play Store, kun je de Beats-app rechtstreeks downloaden.

Voer op je Android-apparaat de volgende stappen uit:1

1. Download het installatieprogramma van de Beats-app voor Android.

2. Gebruik de bestandenbrowser van je apparaat2 om het installatieprogramma van de Beats-app voor Android te vinden. De bestandsnaam eindigt op .apk. Op veel apparaten vind je dit .apk-bestand in een downloadmap.

3. Tik op het bestand om het te installeren.

4. Als een waarschuwing aangeeft dat je je beveiligingsinstellingen moet wijzigen om vanaf onbekende bronnen te installeren, volg je de stappen op het scherm. Nadat je je instellingen hebt gewijzigd, moet je mogelijk op een terug-knop tikken om terug te gaan naar de bestandenbrowser. Vervolgens kun je het .apk-bestand installeren.

Nu kun je de Beats-app voor Android gebruiken.

1. Op het vasteland van China kun je de Beats-app voor Android ook downloaden van Huawei AppGallery of Tencent App Store.

2. Als je geen app hebt waarmee je in het bestandssysteem kunt bladeren, kun je deze vinden in de app store voor Android-apps.