iCloud-foto's toegankelijk maken en bekijken op je iPhone, iPad of Mac

Met iCloud-foto's kun je alle foto's en video's van al je apparaten bekijken, zoeken en delen. Hiervoor open je gewoon de Foto's-app.

Al je foto's op al je apparaten

iCloud-foto's werkt naadloos samen met de Foto's-app om je foto's en video's veilig te bewaren in iCloud en ze up-to-date te houden op je iPhone, iPad, Mac, Apple TV en op iCloud.com. Als je bijvoorbeeld een foto maakt met je iPhone, kun je diezelfde foto zien op je andere apparaten en op iCloud.com.

Toegang tot iCloud-foto's

1. Open de Foto's-app.

2. Selecteer 'Bibliotheek' om je foto's te bekijken.

3. Tik op je iPhone of iPad op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma's' te bekijken. Op je Mac staan je foto's, albums en projecten in de navigatiekolom.

Lees meer over hoe je iCloud-foto's configureert en gebruikt op je iPhone of iPad of op je Mac.

Als je je iCloud-foto's niet ziet

Als je je iCloud-foto's niet ziet in de Foto's-app, controleer je het volgende:

Lees wat je moet doen als je je foto's nog steeds niet ziet