Pro Display XDR - Technische Specificaties

Uitvoering

• Standaardglas

• Glas met nanotextuur

Display

• Retina 6K‑display

• 32‑inch (diagonaal) IPS LCD-display met oxide‑TFT-technologie

• Resolutie: 6016 x 3384 pixels (20,4 miljoen pixels) bij 218 pixels per inch

• Beeldverhouding: 16:9

• XDR (Extreme Dynamic Range)

• XDR-helderheid: 1000 nits constant full‑screen, 1600 nits piek1 (alleen HDR‑content)

• Contrast­verhouding: 1.000.000:1

• Kleur: brede kleur­weer­gave (P3), 10‑bits diepte voor 1,073 miljard kleuren

• SDR-helderheid: 500 nits

• Kijkhoek: superbrede kijkhoek met hifi‑kleur en ‑contrast bij 89º links, 89º rechts, 89º boven, 89º onder

• Volledig gelamineerd; 1,65% reflectie (normaal)

Pro Stand en VESA-montage­adapter zijn afzonderlijk verkrijgbaar

Technologie

• 2D-achter­grond­verlichting met 576 full‑array lokale dimzones

• Chip voor timingcontrole (TCON), door Apple ontworpen voor nauw­keurige beheersing van snelle modulatie van 20,4 miljoen lcd‑pixels en 576 leds in achter­grond­verlichting voor naadloze synchronisatie

• True Tone-technologie met twee omgevings­licht­sensoren (ALS) voor goed zicht bij elk soort omgevings­licht

Refresh Rates

• 47,95 Hz

• 48,00 Hz

• 50,00 Hz

• 59,94 Hz

• 60,00 Hz

Referentie­modi

Beschikbare referentie­modi

• HDR-video (P3‑ST 2084)

• HDTV-video (BT.709‑BT.1886)

• NTSC-video (BT.601 SMPTE‑C)

• PAL‑ en SECAM-video (BT.601 EBU)

• Digitale film (P3‑DCI)

• Digitale film (P3‑D65)

• Ontwerpen en drukken (P3‑D50)

• Fotografie (P3‑D65)

• Internet en web (sRGB)

Software­features

Voor de volgende features is macOS Catalina 10.15.2 of hoger vereist:

• Referentiemodus selecteren

• Aangepaste referentiemodi

• Indicator referentiestatus

• Helderheid aanpassen

• Detectie van liggende/staande weergave

• Night Shift

• True Tone

• Ondersteuning voor Dolby Vision, HDR10 en Hybrid-Log Gamma (HLG)

• Zelf kalibreren

Afmetingen en gewicht

• Breedte: 71,8 cm

• Hoogte: 41,2 cm

• Diepte: 2,7 cm

• Gewicht: 7,48 kg2

Aansluitingen

• Eén upstreampoort voor Mac Pro of andere Thunderbolt 3-host (opladen met 96 W bij host)

• Drie USB‑C-poorten (USB 2) voor opladen of synchroniseren4

Lees meer over Thunderbolt 3

Lees meer over SDI-connectiviteit

Compatibiliteit

Pro Display XDR is compatibel met de volgende Mac-modellen met macOS Catalina 10.15.2 of nieuwer:

• Mac Pro (2019) met MPX Module-GPU’s

• Mac Studio (2022)

• Mac mini (2018 of nieuwer)

• 16‑inch MacBook Pro (2019 of nieuwer)

• 14‑inch MacBook Pro (2021 of nieuwer)

• 15‑inch MacBook Pro (2018 of nieuwer)

• 13‑inch MacBook Pro (2016 of nieuwer)

• MacBook Air (2020 of nieuwer)

• 27‑inch iMac (2019 of nieuwer)

• 24‑inch iMac (2021)

• 21,5‑inch iMac (2019)

• iMac Pro (2017)

• Elk Mac-model met Thunderbolt 3‑poorten gekoppeld met Blackmagic eGPU of Blackmagic eGPU Pro

Inhoud verpakking

• Pro Display XDR

• Netsnoer (2 m)

• Apple Thunderbolt 3 Pro-kabel (2 m)

• Poetsdoekje

Voeding en omgeving

• Netspanning: 100‑240 V wisselstroom

• Frequentie: 50‑60 Hz, enkelfasig

• Temperatuur bij gebruik: 10 tot 35 °C

• Relatieve luchtvochtigheid: 5-95%, niet‑condenserend

• Maximumhoogte: getest tot 5000 m

Pro Display XDR en het milieu

Bij het bepalen van het effect van onze producten op het milieu nemen we de complete levenscyclus in beschouwing.

Meer informatie

De volgende kenmerken beperken de schadelijke gevolgen van Pro Display XDR voor het milieu:

Gemaakt van betere materialen

• Behuizing gemaakt van koolstofarm aluminium

Energiezuinig

• Voldoet aan ENERGY STAR-norm4

Milieuvriendelijke verpakking

• Recyclebare, grotendeels van vezels gemaakte verpakking

• 100% van de primaire houtvezels is afkomstig van duurzaam beheerde bossen

Slimmere chemie

• Arseenvrij displayglas

• Kwikvrij display met led-achter­grond­verlichting

• Bevat geen broomhoudende vlam­vertragers, pvc of beryllium

1. Bij temperaturen tot 25 °C.

2. Gewicht kan variëren, afhankelijk van configuratie en fabricageproces.

3. Bij de 16‑inch MacBook Pro hebben de USB‑C-poorten USB 3.1-overdrachtssnelheden (1e generatie).

4. ENERGY STAR en het ENERGY STAR-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van de U.S. Environmental Protection Agency.

Publicatiedatum: