Als actieve ruisonderdrukking op je AirPods Pro niet naar verwachting werkt

Volg deze stappen.

1. Zorg ervoor dat de nieuwste softwareversie is geïnstalleerd op je verbonden iPhone, iPad, of Mac.

2. Doe beide AirPods Pro in je oren en controleer of actieve ruisonderdrukking (ANC) is ingeschakeld.

3. Controleer of Adaptieve audio is ingeschakeld. Adaptieve audio past de instellingen voor ruisonderdrukking aan op basis van je omgeving.

4. Maak de microfoon en het luidsprekergaas schoon met een droog wattenstaafje. Soms kan actieve ruisonderdrukking worden beïnvloed als vuil of oorsmeer zich ophoopt. Als dit gebeurt, ervaar je mogelijk:

• een verlies aan bastonen;

• een toename aan achtergrondgeluiden, zoals straat- of vliegtuiggeluiden.

5. Als actieve ruisonderdrukking niet werkt zoals verwacht op je AirPods Pro (1e generatie), raadpleeg je het Serviceprogramma voor geluidsproblemen met de AirPods Pro. Als actieve ruisonderdrukking nog steeds niet werkt zoals verwacht op je AirPods Pro (2e generatie), neem je contact op met Apple Support.