Middelpunt gebruiken op je iPad of Studio Display

Middelpunt maakt gebruik van machine learning voor de instelling van de ultragroothoekcamera aan de voorkant bij gebruik van video-apps zoals FaceTime op een compatibel iPad-model, of op een Mac die is aangesloten op een Studio Display. Terwijl je je verplaatst, zorgt Middelpunt ervoor dat jij en eventuele anderen die bij je zijn in beeld blijven.

Wat je nodig hebt

Middelpunt werkt met deze iPad-modellen en Mac-computers:

Je kunt Middelpunt gebruiken tijdens een FaceTime-gesprek en in andere compatibele video-apps.

Middelpunt in- of uitschakelen

1. Open tijdens een videogesprek in FaceTime of bij gebruik van video in een compatibele app het bedieningspaneel door vanaf de rechterbovenhoek van je scherm op iPad naar beneden te vegen of door in de menubalk van de Mac op het bedieningspaneelsymboolNo alt supplied for Image te klikken.

iPad-scherm waarop een FaceTime-gesprek en het bedieningspaneel zichtbaar zijn, inclusief de knop 'Effecten'
  2. Tik of klik op de knop 'Effecten'No alt supplied for Image.

3. Tik of klik op de knop 'Middelpunt'No alt supplied for Image om de functie in of uit te schakelen.

iPad-scherm waarop een FaceTime-gesprek en de opties voor video-effecten zichtbaar zijn

Op de iPad kun je Middelpunt ook besturen tijdens een FaceTime-gesprek door op de videominiatuur van jezelf te tikken en vervolgens op de knop 'Middelpunt'No alt supplied for Image te tikken.

Meer informatie

Lees hoe je FaceTime kunt gebruiken om video- en audiogesprekken te voeren op je iPad of Mac.