Muziek in willekeurige volgorde afspelen op een iPhone

Je kunt Siri vragen om shuffle in of uit te schakelen. Of je kunt shuffle handmatig in- of uitschakelen in de Apple Music-app.

Siri vragen om muziek in willekeurige volgorde af te spelen

Je kunt shuffle eenvoudig in- of uitschakelen door het Siri te vragen. Zeg dan bijvoorbeeld:

• "Hé, Siri, shuffle dit album."

• "Hé, Siri, shuffle mijn roadtrip-afspeellijst."

• "Hé Siri, shuffle al mijn nummers."

• "Hé, Siri, schakel shuffle uit."

Ontdek nog meer manieren waarop je Siri kunt gebruiken om muziek af te spelen en te bedienen.

Een album of afspeellijst in willekeurige volgorde afspelen

1. Open de Apple Music-app.

2. Open een album of afspeellijst.

3. Tik bovenaan een album of afspeellijst op de knop 'Shuffle'.

iPhone met de Shuffle-knop bovenaan een album in de Apple Music-app

Hier kun je shuffle niet uitschakelen. Lees hoe je shuffle uitschakelt.

Alle nummers of albums in je bibliotheek in willekeurige volgorde afspelen

1. Open de Apple Music-app.

2. Tik onderaan het scherm op 'Bibliotheek'.

3. Tik op 'Nummers' of 'Albums'.

4. Tik bovenaan in 'Nummers' of 'Albums' op de knop 'Shuffle'.

iPhone met de Shuffle-knop bovenaan 'Albums' op het tabblad 'Bibliotheek' van de Apple Music-app

Hier kun je shuffle niet uitschakelen. Lees hoe je shuffle uitschakelt.

Shuffle uitschakelen

1. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.

2. knop 'Hierna' met shuffle ingeschakeld

iPhone met de Hierna-knop in de Apple Music-app
  3. knop 'Shuffle aan'

iPhone met de Shuffle-knop bovenaan 'Hierna' in de Apple Music-app

Als de knop 'Shuffle' niet is gemarkeerd, is shuffle uitgeschakeld.

Als je de knop 'Shuffle' niet ziet

Lees hoe je muziek in willekeurige volgorde kunt afspelen op andere apparaten

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees wat er in jouw land of regio beschikbaar is.