Apps van je Apple Watch verwijderen

Je kunt je Apple Watch-apps direct op je Watch beheren, of de Watch-app op je iPhone gebruiken.

Apps van je Apple Watch verwijderen

1. Druk op de Digital Crown om al je apps weer te geven op het beginscherm.

watchos-10-series9-delete-app
  2. Houd het scherm ingedrukt totdat de apps beginnen te bewegen.

3. Tik op de verwijderknopverwijderknop voor de app die je wilt verwijderen en tik vervolgens op 'Verwijder app' om te bevestigen. Niet alle ingebouwde apps kunnen worden verwijderd. Voor apps die je niet kunt verwijderen, wordt de verwijderknop niet weergegeven.

4. Druk op de Digital Crown om af te ronden.

Als je een app verwijdert van je iPhone, wordt die app ook verwijderd van je Apple Watch. Als je een app wilt herstellen, waaronder een ingebouwde Apple app, kun je deze downloaden via de App Store op je iPhone of Apple Watch.

Je iPhone gebruiken om je Watch-apps te beheren

1. Open de Watch-app op de iPhone en tik op het tabblad 'Mijn Watch'.

2. Scrol naar het gedeelte 'Geïnstalleerd op Apple Watch' en zoek de app die je wilt verwijderen.

ios-17-iphone-15-pro-watch-my-watch-apps-installed-available
  3. Tik op de app en schakel 'Toon app op de Apple Watch' uit.

Meer informatie over apps op je Apple apparaten

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.