Reservekopieën van de iPhone, iPad en iPod touch vinden

Je kunt een lijst van iOS- of iPadOS-reservekopieën bekijken op je Mac, pc, iOS- of iPadOS-apparaat. Lees hier hoe je reservekopieën verwijdert, kopieert, enzovoort.

Reservekopieën beheren met de Finder of de Apple Devices-app

Reservekopieën handmatig of via iTunes zoeken

Reservekopieën beheren met de Finder of de Apple Devices-app

1. Open de Finder of de Apple Devices-app.

2. Sluit je apparaat aan met een USB-kabel.

3. Klik op je apparaat als het niet automatisch wordt geselecteerd. Lees wat je moet doen als je apparaat niet wordt weergegeven.

4. Vertrouw je apparaat indien nodig. Dit is doorgaans nodig als je een nieuw apparaat gebruikt met een reservekopie van een ander apparaat dat je eerder hebt vertrouwd.

5. Klik in het tabblad 'Algemeen' op 'Beheer reservekopieën' om een lijst van je reservekopieën te bekijken. Klik hier met de rechtermuisknop op de gewenste reservekopie en kies vervolgens 'Verwijder', 'Archiveer', 'Toon in Finder' of 'Toon in Verkenner'.

Het Finder-venster met 'Toon in Finder' als geselecteerde optie
  6. Klik op OK om terug te keren naar de Finder of de Apple Devices-app wanneer je klaar bent.

Reservekopieën handmatig of via iTunes zoeken

Reservekopieën op een Mac zoeken

1. Kies in de Finder het menu 'Ga' > 'Ga naar map'.

2. Typ of kopieer en plak ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/ in het padnaamvenster.

Reservekopieën op een pc zoeken

1. Houd de Windows-toets ingedrukt en druk op R.

2. Typ in het venster 'Uitvoeren' %USERPROFILE% als je de Apple Devices-app of iTunes uit de Microsoft Store gebruikt. Typ %AppData% als iTunes 'Help' > 'Zoeken naar updates' weergeeft en je de Apple Devices-app niet gebruikt.