Download - macOS Sierra 10.12.5 Combo-update

Systeemvereisten: macOS Sierra 10.12

Bestandsgrootte: 2,15 GB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Sierra.

De macOS Sierra 10.12.5-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Corrigeert een probleem met haperende audio wanneer deze wordt afgespeeld via USB-koptelefoons.

• Verbetert de compatibiliteit van de MacAppStore met toekomstige software-updates.

• Voegt ondersteuning toe voor mediavrije installatie van de Windows 10-makersupdate via BootCamp.

• Voegt support toe voor meer RAW-structuren van digitale camera's.

• Lost een probleem op waardoor de systeemgegevens worden ingesteld op het jaar 2040. Dit probleem was van invloed op sommige zakelijke klanten en onderwijsinstellingen.

• Voorkomt een potentiële kernel panic bij het opstarten vanaf een NetInstall-schijfkopie. Deze oplossing is beschikbaar wanneer wordt opgestart vanaf een NetInstall-schijfkopie die is gemaakt via het macOS10.12.5-installatieprogramma.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어