Crossfade inschakelen in de Apple Music-app

Lees hier hoe je nummers kunt in- en uitfaden in de Apple Music-app op je iPhone, iPad en Mac.

Crossfade inschakelen op je iPhone of iPad

1. Open Instellingen.

2. Tik op 'Muziek'.

3. Schakel 'Crossfade' in. Als je 'Crossfade' niet ziet staan, werk je je iPhone of iPad bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

iPhone met 'Crossfade' ingeschakeld in de instellingen voor 'Muziek'

Versleep nu de schuifknop om in te stellen hoelang het duurt voordat het huidige nummer uitfadet en het nieuwe nummer infadet.

Crossfade inschakelen op je Mac

1. Open de Apple Music-app.

2. Kies in de menubalk 'Muziek' > 'Instellingen'.

3. Klik op het tabblad 'Afspelen'.

4. Selecteer 'Laat in elkaar overvloeien'.

Versleep nu de schuifknop om in te stellen hoelang het duurt voordat het huidige nummer uitfadet en het nieuwe nummer infadet.