Als de melding 'Opladen gepauzeerd' wordt weergegeven op je iPhone of iPad

Als je iPhone of iPad zich in een zeer warme of koude omgeving bevindt, kan deze mogelijk niet worden opgeladen. Lees hier wat je moet doen.

Onder iOS 16 en iPadOS 16 wordt het opladen gepauzeerd als een apparaat te warm of te koud wordt. Het volgende bericht verschijnt op het toegangsscherm en in 'Instellingen' > 'Batterij': 'Opladen gepauzeerd. Het opladen wordt hervat wanneer de [apparaat] weer een normale temperatuur heeft.'

Volg deze richtlijnen om je apparaat zo snel mogelijk weer te laten opladen. Doe het volgende, al naar gelang de situatie:

• Als het apparaat te heet is, verplaats je het naar een koelere plek, en vooral uit de zon.

• Als het apparaat te koud is, verplaats je het naar een warmere plek.

• Als het apparaat in gebruik is, vergrendel je het scherm of zet je het apparaat in de sluimerstand.

Toegangsscherm van iPhone met melding 'Opladen gepauzeerd'.

Meer informatie over het temperatuurbeheer van de iPhone en iPad