Mac Pro (rack, 2023) - Kaart voor aan/uit-knop met statusindicatielampje

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Verstelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm)

• Perslucht

• Torx Plus 5IP 50-mm bitje

Verwijderen

1. Til het uiteinde van de flexkabel van de aan/uit-knop uit de connector.

2. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm met het 5IP-bitje om de zes 5IP-schroeven (923-03880) uit het afdekplaatje van de aan/uit-knop te verwijderen. Verwijder het afdekplaatje en bewaar het om het later weer te monteren.

3. Verwijder de kaart met de aan/uit-knop van de voorplaat.

4. Als je de flexkabel van de aan/uit-knop vervangt, til je het andere uiteinde van de flexkabel uit de connector op de I/O-kaart aan de voorkant.

5. Trek de flexkabel van de aan/uit-knop voorzichtig uit de behuizing. Verwijder vervolgens de flexkabel.

• Opmerking: de afbeelding toont de flexkabel van de aan/uit-knop bevestigd aan de connectors en de kaart van de aan/uit-knop geïnstalleerd. Je moet echter de kaart van de aan/uit-knop verwijderen en de flexkabel van de aan/uit-knop loskoppelen van beide connectors voordat je deze stap voltooit.

Montage

1. Inspecteer de lichttunnel. Als er vuil aanwezig is, gebruik je perslucht om het schoon te maken.

2. Plaats de kaart van de aan/uit-knop en het afdekplaatje van de aan/uit-knop.

3. Stel de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm in op een draaimoment van 19 Ncm. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het 5IP-bitje om de zes 5IP-schroeven (923-03880) terug te plaatsen op het afdekplaatje van de aan/uit-knop.

4. Druk het uiteinde van de flexkabel van de aan/uit-knop op de connector.

5. Als je de flexkabel van de aan/uit-knop vervangt, druk je het andere uiteinde van de flexkabel op de connector op de I/O-kaart aan de voorkant.

• Belangrijk: als je een vervangende flexkabel installeert, verwijder je de plakstrip. Druk voorzichtig in de lengterichting op de flexkabel om deze aan de behuizing te bevestigen.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: