Apple cryptografische modules met FIPS-validatie v8.0 voor ARM voor iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 en T2-firmware

Meer informatie over de cryptografische modules voor iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 en T2-firmware: Apple CoreCrypto Module v8.0 voor ARM en Apple CoreCrypto Kernel Module v8.0 voor ARM.

De cryptografische modules – Apple CoreCrypto Module v8.0 voor ARM en Apple CoreCrypto Kernel Module v8.0 voor ARM – vereisen geen configuratie in 'FIPS-modus' om te voldoen aan FIPS 140-2 op apparaten met iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 en T2 Firmware.

Raadpleeg de Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance for ARM for iOS 11, tvOS 11, watchOS 4, and T2 Firmware (pdf) voor de volledige instructies voor het juiste gebruik van de modules.

Gerelateerde validaties

Andere besturingssystemen

Raadpleeg deze artikelen voor meer informatie over productbeveiliging, validaties en richtlijnen voor: