iOS 6-software-update

Deze update bevat meer dan 200 nieuwe functies.

Sommige functies zijn mogelijk niet in alle landen of gebieden beschikbaar. Meer informatie vindt u op deze webpagina:http://www.apple.com/nl/ios/feature-availability

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:http://support.apple.com/nl-nl/HT1222

Lees meer als u de update wilt downloaden of als u problemen hebt met de update.

iOS 6.1.6

Deze beveiligingsupdate biedt een oplossing voor de verificatie van SSL-verbindingen.

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:http://support.apple.com/nl-nl/HT1222

Zowel draadloos als via iTunes beschikbaar

iOS 6.1.5

Verhelpt een probleem waardoor sommige gebruikers geen FaceTime-gesprekken konden voeren op een iPod touch (4e generatie).

Deze update bevat beveiligingselementen die oorspronkelijk deel uitmaakten van eerdere iOS-software-updates.

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:http://support.apple.com/nl-nl/HT1222

iOS 6.1.4

Bijgewerkt audioprofiel voor telefoonluidspreker

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:http://support.apple.com/nl-nl/HT1222

iOS 6.1.3

Deze update bevat verbeteringen en oplossingen voor problemen, waaronder:

• Oplossing voor een probleem waarbij het mogelijk was de toegangscode te omzeilen en toegang te krijgen tot de Telefoon-app

• Verbeteringen in de Kaarten-app voor Japan

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:http://support.apple.com/nl-nl/HT1222

iOS 6.1.2

Deze update verhelpt een probleem in Exchange-agenda's dat tot verhoogde netwerkactiviteit en een kortere gebruiksduur van de batterij zou kunnen leiden.

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:http://support.apple.com/nl-nl/HT1222

iOS 6.1.1

Deze update verhelpt een probleem dat van invloed kon zijn op de werking en betrouwbaarheid van het mobiele netwerk voor de iPhone 4S.

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:http://support.apple.com/nl-nl/HT1222

iOS 6.1

Deze update bevat verbeteringen en oplossingen voor problemen, waaronder:

• LTE-ondersteuning voor meer aanbieders (een volledige lijst van de ondersteunde aanbieders vindt u op http://www.apple.com/iphone/LTE/)

• iTunes Match-abonnees kunnen nu afzonderlijke nummers downloaden uit iCloud

• Nieuwe knop om de advertentie-id opnieuw in te stellen

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:http://support.apple.com/nl-nl/HT1222

iOS 6.0.2

Fixes a bug that could impact Wi-Fi.

Available via OTA

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:http://support.apple.com/nl-nl/HT1222

iOS 6.0.1

Deze update bevat verbeteringen en oplossingen voor problemen, waaronder:

• Er is een probleem verholpen dat ertoe leidde dat software-updates niet draadloos konden worden geïnstalleerd op de iPhone 5

• Er is een probleem verholpen dat kon leiden tot het verschijnen van horizontale strepen op het toetsenbord

• Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat de camera niet flitste

• De betrouwbaarheid van de iPhone 5 en de iPod touch (5e generatie) bij de verbinding met gecodeerde WPA2 Wi-Fi-netwerken is verbeterd

• Er is een probleem verholpen dat ertoe kon leiden dat de iPhone in sommige gevallen het mobiele netwerk niet kon gebruiken

• De schakelaar 'Gebruik mobiele data' voor iTunes Match is geconsolideerd

• Er is een codeslotprobleem verholpen dat er in sommige gevallen toe kon leiden dat er vanuit het toegangsscherm toegang was tot Passbook-kaartinformatie

• Er is een probleem verholpen dat van invloed was op Exchange-vergaderingen

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:http://support.apple.com/nl-nl/HT1222

iOS 6

Deze update bevat meer dan 200 nieuwe functies, waaronder de volgende:

Kaarten

• Door Apple ontworpen kaarten op vectorbasis

• Stapsgewijze navigatie met gesproken routebeschrijvingen op de iPhone 5, iPhone 4S, iPad Wi-Fi + Cellular (2e en 3e generatie)

• Realtime verkeersinformatie

• Flyover voor fotorealistische, interactieve 3D-weergaven van belangrijke grote steden op de iPhone 5, iPhone 4S, iPad (3e generatie) en iPod touch (5e generatie)

• Lokale zoekresultaten met foto's, beoordelingen, recensies en aanbiedingen van Yelp

• Siri-integratie voor het opvragen van routebeschrijvingen en het zoeken naar plaatsen langs een route

Verbeteringen in Siri

• Sport: uitslagen, spelersstatistieken, wedstrijdschema's, teamoverzichten en standen in honkbal-, basketbal-, American football-, voetbal- en ijshockey-competities

• Films: trailers, bioscooptijden, recensies en weetjes

• Restaurants: reserveringen, recensies, foto's en informatie

• Tweets versturen

• Berichten op Facebook plaatsen

• Apps openen

• "Eyes Free" in ondersteunde auto's

• Lokale zoekresultaten beschikbaar in landen waar Siri wordt ondersteund (beschikbaarheid is tijdens de introductiefase mogelijk beperkt)

• Ondersteuning voor meer landen en talen: Canada (Engels en Canadees Frans), China - vasteland (Mandarijn), Hong Kong (Kantonees), Italië (Italiaans), Korea (Koreaans), Mexico (Spaans), Spanje (Spaans), Taiwan (Mandarijn), Verenigde Staten (Spaans), Zwitserland (Duits, Frans, Italiaans)

• Ondersteund op de iPhone 5, iPhone 4S, iPad (3e generatie) en iPod touch (5e generatie)

Facebook-integratie

• Eenmalig inloggen ("single sign-on") via Instellingen

• Berichten plaatsen vanuit Foto's, Safari, Kaarten, App Store, iTunes, Game Center, Berichtencentrum en Siri

• Per bericht locatie toevoegen en publiek kiezen

• Contacten wordt bijgewerkt met profielfoto's en contactgegevens van Facebook

• Agenda wordt bijgewerkt met evenementen en verjaardagen van Facebook

• Producten in de App Store en iTunes Store leuk vinden en kijken welke producten uw vrienden leuk vinden

Gedeelde fotostreams

• Een selectie van foto's delen met door u gekozen personen

• Vrienden kunnen gedeelde foto's bekijken in de Foto's-app, iPhoto en op de Apple TV

• Vrienden kunnen afzonderlijke foto's als leuk markeren en er opmerkingen bij plaatsen

Passbook

• Eén plek voor instapkaarten, waardebonnen, bioscoopkaartjes en andere soorten kaarten

• Met behulp van de weergegeven streepjescode uw vliegtuig instappen, koffie kopen, naar de film gaan en meer

• Kaarten worden weergegeven op het toegangsscherm op basis van tijd of locatie

• Kaarten automatisch laten bijwerken

• Ondersteund op de iPhone en de iPod touch

Verbeteringen in FaceTime

• FaceTime via mobiele netwerken wordt ondersteund op de iPhone 5, iPhone 4S en iPad Wi-Fi + Cellular (3e generatie)

• FaceTime-gesprekken die naar uw iPhone-telefoonnummer worden gestuurd ontvangen op uw iPad en iPod touch

Verbeteringen in de telefoonfuncties

• 'Niet storen'-functie om binnenkomende gesprekken en berichten stil te houden

• 'Antwoord met bericht'-functie bij het weigeren van een gesprek

• 'Herinner mij hieraan'-functie op basis van tijd of locatie bij het weigeren van een gesprek

Verbeteringen in Mail

• VIP-postbus voor snelle toegang tot e-mail van belangrijke personen

• Postbus voor gemarkeerde e-mail

• Tijdens het schrijven van een e-mail foto's en video's invoegen

• Met een wachtwoord beveiligde Office-documenten openen

• Omlaagtrekken om postbussen te vernieuwen

• Handtekening per account

Verbeteringen in Safari

• iCloud-tabbladen om open pagina's op al uw apparaten te bekijken

• Offline-leeslijst

• Ondersteuning voor het uploaden van foto's

• Schermvullende liggende weergave op de iPhone en iPod touch

• Slimme appbanners

• Verbeterde werking van JavaScript

Verbeteringen in de App Store en iTunes Store

• Vernieuwd Store-ontwerp

• Geschiedenis van iTunes-voorvertoningen

• Seizoen compleet maken

• Album compleet maken

Verbeteringen in Game Center

• Vrienden uitdagen om topscores en achievements te overtreffen

• Topscores en achievements op Facebook en Twitter plaatsen

• Vriendaanbevelingen op basis van uw Facebook-vrienden

Verbeteringen in de toegankelijkheidsfuncties

• Begeleide toegang om het gebruik te beperken tot één app tegelijk of aanraken van bepaalde delen van het scherm te blokkeren

• VoiceOver-integratie met Kaarten, AssistiveTouch en de zoomfunctie

• Ondersteuning op de iPhone 5 en iPhone 4S voor 'Made for iPhone'-gehoorapparaten

• Verbeterde privacyregelaars voor Contacten, Agenda, Herinneringen, Foto's en via Bluetooth gedeelde gegevens

• Herinneringen anders ordenen in de Herinneringen-app

• Aangepaste trilpatronen voor meldingen op de iPhone

• Klok-app voor iPad

• Muziek als wekkergeluid

• Zoeken in alle velden in Contacten

• Automatische filmmodus voor verbeterde geluidskwaliteit van video

• Definities van een geselecteerd woord in het Chinees, Duits, Frans en Spaans

• Nieuwe toetsenbordindelingen voor het Frans, Duits, Turks, Catalaans, Arabisch en IJslands

• Toetsenbordtrefwoorden delen op al uw apparaten via iCloud

• Bluetooth MAP-ondersteuning

• Globale netwerkproxy voor HTTP

Functies voor China, vasteland

• Zoeken op het web met Baidu

• Integratie van Sina Weibo

• Video's delen via Tudou

• Video's delen via Youku

• Verbeterde tekstinvoer voor handschrift en Pinyin

Verholpen problemen

Sommige functies zijn mogelijk niet in alle landen of gebieden beschikbaar. Meer informatie vindt u op deze webpagina:http://www.apple.com/nl/ios/feature-availability

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina:http://support.apple.com/nl-nl/HT1222