Mac mini (2023 met M2 Pro) - Luidspreker

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Verstelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm)

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Torx T6 70-mm bitje

Verwijderen

1. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm met het Torx T6 70-mm bitje om de twee T6-schroeven (923-02801) te verwijderen uit de luidspreker.

•  Let op: Verwijder de luidspreker nog niet.

2. Kantel de luidspreker naar links (1) zodat je bij de luidsprekerkabel kunt. Til vervolgens het uiteinde van de kabel uit de connector (2).

3. Verwijder de luidspreker van het moederbord.

Montage

1. Gebruik het platte uiteinde van het zwarte staafje om het uiteinde van de luidsprekerkabel in de connector te drukken (1). Kantel de luidspreker vervolgens omlaag om de schroefgaten van de luidspreker uit te lijnen met de schroefgaten op het moederbord (2).

2. Plaats het Torx T6 70-mm bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm. Stel de schroevendraaier in op 14,5 Ncm.

3. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het Torx T6 70-mm bitje om de twee T6-schroeven (923-02801) terug te plaatsen in de luidspreker.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: