De Express Replacement Service voor je iPhone gebruiken

Met de Express Replacement Service ontvang je een kit met je vervangende iPad en alles wat je nodig hebt om je oorspronkelijke iPad naar Apple te sturen.

Over de Express Replacement Service

• Met de Express Replacement Service stuurt Apple je eerst een vervangende iPad, zodat je niet hoeft te wachten op een reparatie.

• Nadat je de vervangende iPad hebt ontvangen, gebruik je dezelfde doos om je oorspronkelijke iPad meteen terug te sturen. Apple moet je oorspronkelijke iPad binnen tien dagen na verzending van je vervanging ontvangen. De verzenddatum van je vervangende iPad zoeken

• Je vervangende iPad wordt gedekt voor 90 dagen of de resterende looptijd van de garantie van je product, afhankelijk van welke periode langer is. Deze dekking vormt een aanvulling op de rechten die je hebt op grond van de consumentenwetgeving in jouw land of regio of op grond van een AppleCare+ abonnement.

Voordat je je oorspronkelijke iPad retourneert

1. Maak een reservekopie van je iPad:

1. Een reservekopie maken met iCloud

2. Een reservekopie maken met je Mac

3. Een reservekopie maken met je pc

2. Wis je iPad om je persoonlijke gegevens te verwijderen en deze uit je Apple ID-account te verwijderen: Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPad opnieuw in' en tik vervolgens op 'Wis alle inhoud en instellingen'. Je moet je Apple ID-wachtwoord invoeren om te bevestigen.

3. Als je een Wi-Fi + Cellular iPad-model hebt:

1. Als je iPad een fysieke simkaart gebruikt, verwijder deze dan.

2. Als je iPad een eSIM gebruikt, neem dan contact op met je mobiele provider voor een nieuwe eSIM voor je vervangende apparaat of schort indien nodig de service op.

Je oorspronkelijke iPad inpakken

De Express Replacement Service Kit bevat alles wat je nodig hebt om je oorspronkelijke iPad in te pakken en naar Apple te sturen, inclusief de dozen waarin de vervangende iPad is binnengekomen: een kleine doos om je apparaat in te plaatsen en een grotere verzenddoos om het in te pakken.

Doe verder niets anders in de doos, dus geen iPad-hoes, lichtnetadapter, kabel of andere accessoires. Alles wat je extra in de doos doet, kan niet geretourneerd worden.

1. Plaats de oorspronkelijke iPad in de kleine witte of neutrale doos waarin de vervangende iPad is aangekomen.

2. Plaats de kleine doos in dezelfde grotere verzenddoos die aan jou is geleverd. Als er een batterijsticker op de buitenkant van de doos zit, moet je ervoor zorgen dat deze sticker niet wordt bedekt met tape of een verzendlabel.

De oorspronkelijke iPad opsturen naar Apple

1. Zoek de naam van de koerier op het geleverde verzendlabel (of ergens anders op het verpakkingsmateriaal).

2. Ga naar de website van de koerier om een ophaalafspraak te maken of om een afgiftelocatie te zoeken.

3. Als er een commerciële factuur is meegeleverd met je vervangende iPad, bevestig je deze aan de buitenkant van de doos. Als je dat niet doet, wordt het pakket mogelijk niet afgeleverd. Handelsfacturen zijn alleen nodig in enkele Europese landen.

Zorg dat je een ophaalbewijs van de koerier krijgt om te bevestigen dat je je oorspronkelijke iPad hebt teruggestuurd.

Apple is niet verantwoordelijk voor schade tijdens de verzending