Over je registratie bij de Apple Education Community

Lees hier meer over de Apple Education Community en hoe je je ervoor kunt aanmelden.

De Apple Education Community is een online hub voor professionele ontwikkeling die is ontworpen voor leerkrachten die Apple technologie gebruiken om interessante leerervaringen te creëren voor hun leerlingen. De Community bestaat uit twee hoofdonderdelen: het Learning Center (voorheen het Apple Teacher Learning Center) en het Forum, een omgeving waar leerkrachten veilig met elkaar contact kunnen maken, kunnen samenwerken en van elkaar kunnen leren.

Het Learning Center biedt tutorials voor de ontwikkeling van vaardigheden, lesideeën en inspiratie van Apple. De informatiebronnen zijn beschikbaar in 16 talen. Leerkrachten kunnen hiermee sterke basisvaardigheden voor het gebruik van de iPad en Mac ontwikkelen en de leermogelijkheden van leerlingen verdiepen met Pages, Keynote, Numbers, GarageBand en iMovie. Naarmate de leerkrachten meer kennis opdoen, kunnen ze erkenning krijgen via het Apple Teacher-programma en toegang krijgen tot nog meer leermaterialen.

Het Forum* biedt leerkrachten de mogelijkheid om peer-to-peer met elkaar contact te maken en om coaching en begeleiding te krijgen van Apple experts. Leerkrachten kunnen hier vragen stellen, relevante onderwerpen bespreken, verhalen en informatiebronnen delen die van invloed zijn op het leerproces en nog veel meer. Leden van de Community die een Forum-profiel hebben, kunnen andere leden volgen om in contact en geïnspireerd te blijven. Meer informatie over het gebruik van het Forum vind je in de Forum Help Resources.

* Het Forum is beschikbaar in het Amerikaans Engels in Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Materiaal dat is goedgekeurd voor openbare weergave in het Forum is voor alle gebruikers beschikbaar als alleen-lezen. Sommige samenwerkingsfuncties en bepaalde delen van het Forum zijn mogelijk niet in alle talen of in alle landen of regio's beschikbaar.

Aanmelden met je Apple ID

Het lidmaatschap van de Apple Education Community is gratis en biedt onbeperkte toegang tot een steeds groter wordende verzameling informatiebronnen. Als je lid wordt, krijg je toegang tot het Apple Teacher-programma voor professionele ontwikkeling en alle voordelen ervan. Je kunt je persoonlijke Apple ID gebruiken om je aan te melden bij de Apple Education Community of je kunt een beheerde Apple ID gebruiken die is toegewezen door je school als je docent, manager of beheerder bent. Leerlingen met een beheerde Apple ID hebben geen toegang tot de Apple Education Community.

Als je geen persoonlijke Apple ID hebt, lees je hier hoe je er een aanmaakt.

Updates ontvangen via e-mail

Als lid van de Apple Education Community kun je je aanmelden om e-mails te ontvangen en op de hoogte te blijven van inspirerende verhalen, praktische tips en nieuwe ideeën om je te helpen Apple producten en apps in de lessen te integreren. Je kunt je e-mailadres bevestigen en de instellingen van je Apple ID bijwerken op appleid.apple.com.

Zie hieronder waar je lid kunt worden van de Apple Education Community

Land of regio

Talen

Australië

Engels

Oostenrijk

Engels

Duits

België

Engels

Frans

Nederlands

Brazilië

Engels

Portugees

Canada

Engels

Frans

Chili

Engels

Spaans

China, vasteland

Vereenvoudigd Chinees

Colombia

Engels

Spaans

Denemarken

Engels

Finland

Engels

Frankrijk

Engels

Frans

Duitsland

Engels

Duits

Hongkong

Engels

India

Engels

Indonesië

Engels

Ierland

Engels

Italië

Engels

Italiaans

Japan

Japans

Luxemburg

Engels

Frans

Duits

Maleisië

Engels

Mexico

Engels

Spaans

Nederland

Engels

Nederlands

Nieuw-Zeeland

Engels

Noorwegen

Engels

Noors

Filipijnen

Engels

Singapore

Engels

Zuid-Afrika

Engels

Spanje

Engels

Spaans

Zweden

Engels

Zweeds

Zwitserland

Engels

Frans

Duits

Taiwan

Engels

Traditioneel Chinees

Thailand

Engels

Thais

Turkije

Engels

Verenigde Arabische Emiraten

Engels

Verenigd Koninkrijk

Engels

Verenigde Staten

Engels

Spaans

Vietnam

Engels

Vietnamees

We werken deze pagina bij wanneer het programma beschikbaar komt in andere landen of regio's.

Heb je problemen met aanmelden?

Als je problemen ervaart bij het aanmelden bij de Apple Education Community, neem je contact op met Apple Support.