Als je de melding 'Thread Border-router vereist' ziet op je iPhone of iPad

Het accessoire dat je probeert te configureren, vereist een Thread Border-router en je woninghub biedt geen ondersteuning voor Thread.

Een Thread Border-router of een voor Thread geschikte Apple TV 4K of HomePod configureren

Configureer een ondersteunde Thread Border-router van derden of configureer een van deze apparaten als woninghub:

• Apple TV 4K (3e generatie) Wi-Fi + Ethernet

• Apple TV 4K (2e generatie)

• HomePod (2e generatie)

• HomePod mini

Andere Apple TV- en HomePod-apparaten zijn niet compatibel met Thread-netwerken.

Als je nog steeds hulp nodig hebt bij het configureren van je accessoire, neem je contact op met Apple Support.

Als je al een voor Thread geschikte woninghub hebt geconfigureerd

Volg deze stappen. Probeer je accessoire na elke stap opnieuw te koppelen.

1. Schakel je woninghub-apparaat uit en vervolgens weer in.

2. Probeer een apparaat te gebruiken dat is ingelogd met het Apple ID-account dat is gebruikt om de Woning-app te configureren.

3. Als je woninghub een Apple TV is die met een ethernetkabel is verbonden met het internet, verbind je de Apple TV met Wi-Fi. Verbind de woninghub met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als je iPhone of iPad.

4. Controleer of de Wi-Fi-verbinding werkt en er geen interferentie is.

5. Stel de netwerkinstellingen opnieuw in op je iPhone of iPad met de foutmelding.

6. Lees wat je moet doen als je een VPN (Virtual Private Network) of andere beveiligingssoftware van derden gebruikt.

Als je nog steeds hulp nodig hebt bij het configureren van je accessoire, neem je contact op met Apple Support.

Als de foutmelding betrekking heeft op HomeKit-accessoires van derden

Volg eerst deze stappen. Controleer dan het volgende:

1. Schakel je accessoires die Thread ondersteunen uit en weer in.

2. Open de app van de fabrikant van het accessoire en controleer of het accessoire verbonden is.

Als je nog steeds hulp nodig hebt bij het configureren van je accessoire, neem je contact op met Apple Support.