Als de microfoon van je iPod touch niet werkt

Lees hier wat je moet doen als het geluid onduidelijk is tijdens FaceTime-gesprekken, in video-opnamen of in apps.

Maak de microfoon vrij

1. Verwijder een eventuele schermbeschermer, folie of hoes van de iPod touch.

2. Als er vuil zit in de openingen van de iPod touch, verwijder je dat.

Als Siri jou niet verstaat

1. Open de Dictafoon-app.

2. Tik op de opnameknopNo alt supplied for Image, spreek richting de achterkant van je iPod touch en stop de opname.

3. Wanneer je de opname afspeelt, moet je stem duidelijk verstaanbaar zijn.

4. Als je stem niet duidelijk verstaanbaar is, neem je contact op met Apple Support.

Als de microfoon niet werkt in een specifieke app

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Privacy' > 'Microfoon'.

2. Controleer of de app ingeschakeld is.

3. Als de app toestemming heeft om de microfoon te gebruiken of als de app niet wordt vermeld, neem je contact op met de ontwikkelaar van de app.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.