Onderdelen installeren en vervangen in uw Mac Pro (2019)

Lees hier meer over alle verschillende onderdelen in uw Mac Pro die u kunt vervangen en upgraden.

U kunt veel van de onderdelen in uw Mac Pro verwijderen en installeren. Als u een vervangend onderdeel van Apple ontvangt, volgt u de stappen om uw originele onderdeel naar Apple terug te sturen.

No alt supplied for Image

Geheugen

U kunt via de 12 geheugensleuven in uw Mac Pro maximaal 1,5 TB geheugen installeren. Lees meer over geheugenspecificaties van de Mac Pro (2019) en hoe u geheugen installeert en verwijdert.

No alt supplied for Image

PCIe-kaarten

De Mac Pro heeft acht PCIe-sleuven waarin u allerlei soorten PCIe-kaarten kunt installeren. Lees meer over de verschillende PCIe-kaarten die u kunt installeren en hoe u PCIe-kaarten installeert.

No alt supplied for Image

Apple I/O-kaart

De Apple I/O-kaart is vooraf geïnstalleerd in sleuf 8 en heeft twee Thunderbolt 3-poorten, twee USB-A-poorten en een 3,5-mm koptelefoonaansluiting. Lees hoe u de Apple I/O-kaart vervangt.

No alt supplied for Image

SSD

Mac Pro ondersteunt maximaal één of twee SSD-modules (solid-state drive), afhankelijk van de capaciteit. Meer informatie over het installeren of vervangen van SSD-modules in uw Mac Pro.

No alt supplied for Image

Voetjes en wieltjes

Een Mac Pro is bij levering voorzien van voetjes of wieltjes. Als u wilt wijzigen met welke optie de Mac Pro wordt geleverd, kunt u de Apple Mac Pro Feet-kit of de Apple Mac Pro Wheels-kit bestellen. Vervolgens installeert u de gewenste kit op uw Mac Pro.

Uw onderdeel terugsturen naar Apple

Als u een vervangend onderdeel van Apple bestelt, volgt u deze stappen om het originele onderdeel terug te sturen:

1. Verpak uw onderdeel in de verpakking waarin het originele onderdeel is geleverd.

2. Plak de doos dicht met tape.

3. Verwijder het reeds aangebrachte bovenste label van de doos (dit is uw kopie). Laat het retourlabel op de doos zitten.

4. Zoek de naam van de koerier op het retourlabel.

5. Ga naar de website van de koerier om een ophaalafspraak te maken of om een afgiftelocatie te zoeken.

6. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

7. Controleer na een paar dagen of Apple uw defecte onderdeel heeft ontvangen.

Apple is niet verantwoordelijk voor enige schade tijdens verzending als het pakket niet correct is verzegeld of niet in goede staat is aangeboden aan de koerier.