Mac Studio (2022) - Aan/uit-knop

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Torx T3-schroevendraaier

Verwijderen

1. Zet de computer recht omhoog met de poorten aan de voorzijde naar boven gericht.

2. Gebruik de T3-schroevendraaier om de drie T3-schroeven (923-07541) te verwijderen uit de aan/uit-knop aan de voorzijde.

3. Til de aan/uit-knop uit de behuizing en bewaar deze om later weer terug te plaatsen.

Montage

1. Steek de aan/uit-knop in de opening in de behuizing.

2. Gebruik de T3-schroevendraaier om de drie T3-schroeven (923-07541) terug te plaatsen in de aan/uit-knop.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: