MacBook Air (M2, 2022) - Geluidskaart

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Verstelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm)

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Momentschroevendraaier (blauw, 0,65 kgf cm)

• Torx T3 halve-maanbitje

• Torx T5-bitje

Verwijderen

1. Plaats het Torx T3-bitje in de blauwe momentschroevendraaier.

2. Gebruik de blauwe momentschroevendraaier met het Torx T3-bitje om de twee T3-schroeven (923-07277) te verwijderen uit het afdekplaatje van de connector van de hoeksensor van de klep/geluidskaart.

3. Verwijder het afdekplaatje van de connector van de hoeksensor van de klep/geluidskaart en bewaar het om het later weer te monteren.

4. Gebruik het zwarte staafje om het uiteinde van de flexkabel van de hoeksensor van de klep uit de connector te tillen (1). Maak de flexkabel van de hoeksensor van de klep voorzichtig los van de geluidskaart (2).

5. Gebruik het zwarte staafje om het uiteinde van de flexkabel van de geluidskaart uit de connector te tillen (1).

6. Plaats het Torx T5-bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm. Gebruik vervolgens de verstelbare momentschroevendraaier met het Torx T5-bitje om de twee T5-schroeven (923-07289) te verwijderen uit de geluidskaart (2).

7. Gebruik het zwarte staafje om het uiteinde van de flexkabel van de geluidskaart op te tillen. Verwijder de geluidskaart vervolgens uit de bovenbehuizing.

Montage

1. Gebruik het zwarte staafje om de geluidskaart in de bovenbehuizing te plaatsen.

2. Plaats het Torx T5-bitje in de verstelbare momentschroevendraaier van 10-34 Ncm. Stel de schroevendraaier in op 16 Ncm.

3. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het Torx T5-bitje om de twee T5-schroeven (923-07289) terug te plaatsen in de geluidskaart (1)

•  Let op: Zorg ervoor dat de flexkabel van de hoeksensor van de klep niet vast komt te zitten onder de geluidskaart.

4. Druk het uiteinde van de flexkabel van de geluidskaart in de connector (2).

5. Druk het uiteinde van de flexkabel van de hoeksensor van de klep in de connector (1).

6. Gebruik het platte uiteinde van een zwart staafje om de flexkabel van de hoeksensor van de klep vast te maken aan de geluidskaart (2).

7. Houd het afdekplaatje van de connector van de hoeksensor van de klep/geluidskaart boven de uiteinden van de flexkabel van de hoeksensor van de klep en van de geluidskaart.

8. Plaats het Torx T3-bitje in de blauwe momentschroevendraaier. Gebruik vervolgens de blauwe momentschroevendraaier met het Torx T3-bitje om de twee T3-schroeven (923-07277) terug te plaatsen in het afdekplaatje van de connector van de hoeksensor van de klep/geluidskaart.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: