iPhone 14 Pro Taptic Engine

Voordat je begint

Waarschuwing

Lees Batterijveiligheid en volg de richtlijnen voor werkplekken en de omgang met batterijen voordat je begint.

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• 6,1-inch reparatiehouder

• ESD-veilig pincet

• JCIS-bitje

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Superschroefbitje

• Momentschroevendraaier (blauw, 0,65 kgf cm)

• Momentschroevendraaier (blauwgroen, 0,75 kgf cm)

Verwijderen

1. Plaats de behuizing in de reparatiehouder met de Lightning-connector naar de uitsparing gericht.

2. Gebruik een momentschroevendraaier en het superschroefbitje om de superschroef uit de Taptic Engine  te verwijderen. Leg de schroef aan de kant.

3. Gebruik een momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om de twee kruiskopschroeven uit de Taptic Engine  te verwijderen. Leg de schroeven aan de kant.

4. Til het uiteinde van de flexkabel van de Taptic Engine  uit de connector.

5. Verwijder de Taptic Engine  en het opvulstukje voor de batterij uit de behuizing.

Montage

1. Als je de bestaande Taptic Engine  terugplaatst, laat je het opvulstukje voor de batterij zitten. Als je een vervangende Taptic Engine  installeert, trek je het opvulstukje voor de batterij van de originele Taptic Engine  af en plak je het op het vervangende onderdeel.

2. Plaats de Taptic Engine  en het opvulstukje voor de batterij in de behuizing.

3. Druk het uiteinde van de flexkabel van de Taptic Engine  op de connector.

4. Gebruik de blauwe momentschroevendraaier en het superschroefbitje om één nieuwe superschroef (923-08151) in de Taptic Engine  te plaatsen.

5. Gebruik de blauwgroene momentschroevendraaier en het JCIS-bitje om twee nieuwe kruiskopschroeven (923-08149) (1) (923-08374) (2) in de Taptic Engine  te plaatsen.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: