iPhone-batterijonderhoud

We kunnen de batterij van je iPhone vervangen. Hiervoor worden servicekosten in rekening gebracht. Onze garantie biedt geen dekking voor slijtage van batterijen die door normaal gebruik is ontstaan.

Waar kan ik batterijonderhoud aan mijn iPhone laten plegen?

Een bezoekafspraak maken

Een bezoekafspraak maken

Maak een afspraak bij een erkende Apple serviceprovider of Apple Store

Contact opnemen met Apple Support

Neem contact met ons op

Contact met een Apple Support-adviseur

Wat zijn de kosten?

Gebruik onze tool 'Een schatting aanvragen' om potentiële kosten te bekijken. Deze servicekosten zijn van toepassing als je service krijgt van een Apple Store. Andere serviceproviders kunnen zelf hun eigen prijzen bepalen. Informeer bij de serviceprovider en vraag om een prijsopgave.

Na ontvangst onderzoeken we je product, waarna we de servicekosten bevestigen. Als je iPhone schade heeft waardoor het vervangen van de batterij lastiger is, zoals een gebarsten scherm, moet dat probleem eerst worden opgelost voordat de batterij kan worden vervangen. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de reparatie.

Kosten van andere vormen van iPhone-service bekijken

Alle kosten zijn in euro en inclusief btw. Als we de iPhone moeten verzenden, worden er verzendkosten in rekening gebracht.

Garantie

Apple's Beperkte Garantie biedt één jaar dekking vanaf de aankoopdatum voor fabricagefouten voor je iPhone en de Apple accessoires die bij je product in de verpakking zijn meegeleverd. Apple accessoires die afzonderlijk zijn gekocht, worden gedekt door Apple's Beperkte Garantie voor accessoires. Dit geldt ook voor adapters, reservekabels, draadloze opladers of hoesjes.

Onze garantie vormt een aanvulling op de rechten die je volgens de consumentenwetgeving geniet.

Als je situatie niet wordt gedekt, betaal je kosten. Als het probleem met je iPhone niet in aanmerking komt voor service, moet je mogelijk de volledige vervangingswaarde betalen.

Garantie

We geven garantie op onze service, inclusief vervangende onderdelen, gedurende 90 dagen of de resterende looptijd van je Apple garantie, waarbij de periode met de langste dekking geldt. Dit vormt een aanvulling op de rechten die je hebt op grond van de consumentenwetgeving.

Vervangende apparatuur die Apple aanbiedt als onderdeel van de reparatie- of vervangingsservice, bevat mogelijk nieuwe of eerder gebruikte originele Apple onderdelen die zijn getest en voldoen aan de functionele vereisten van Apple.