Service en reparatie voor iPad

Meer informatie over hoe u een reparatie van uw iPad kunt aanvragen, wat de kosten daarvoor zijn en hoe lang dat duurt.

Hoe kan ik een reparatie aanvragen voor mijn iPad?

Kies de service- en reparatieoptie die het beste bij u past.

Opsturen: vraag of een doos naar u kan worden opgestuurd en stuur uw iPad op naar een Apple reparatiecentrum.

Inleveren: maak een afspraak bij een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider.

Service aanvragen
Neem contact met ons op

Serviceprijzen voor de iPad - België

Wat zijn de kosten?

Als uw iPad wordt gedekt door onze garantie of de consumentenwetgeving, hoeft u niets te betalen. Als dat niet het geval is, worden reparaties beschouwd als reparaties buiten de garantie (en niet gedekt) als een van de volgende voorwaarden van toepassing is:

• Uw iPad is meer dan een jaar oud.
  • Het scherm van uw iPad gaat per ongeluk kapot. Onopzettelijke schade valt niet onder de garantie van Apple.
  • Uw iPad heeft andere onopzettelijke schade of problemen die worden veroorzaakt door ongeoorloofde aanpassingen.

iPad-model

Kosten voor reparatie buiten garantie

iPad mini, iPad mini 2

201,10 €

iPad mini 3, iPad mini 4

311,10 €

iPad 2,
iPad Air,
iPad 5e generatie,
iPad 6e generatie

251,10 €
iPad Air 2,
iPad 4e generatie

311,10 €

iPad Pro 9,7-inch

421,10 €

iPad Pro (10,5-inch) 501,10 €

iPad Pro 12,9-inch,
iPad Pro (12,9-inch,
2e generatie)

661,10 €

Deze prijzen zijn van toepassing op reparaties of vervangingen die door Apple worden uitgevoerd. Prijzen en voorwaarden kunnen verschillen bij andere serviceproviders. Prijzen zijn in euro en inclusief btw. Prijzen buiten de garantie zijn tevens inclusief 12,10 € verzendkosten. Uw vervangende iPad is nieuw of vergelijkbaar met nieuw. Als het probleem met uw iPad is veroorzaakt door ernstige schade als gevolg van een ongeluk of van verkeerd gebruik, moet u mogelijk de volledige vervangingswaarde betalen.

Een iPad-model herkennen
De prijzen voor iPad in een ander land bekijken

iPad-batterij en -voeding - België

Kosten voor batterijservice

Als uw batterij moet worden vervangen, kunnen we uw iPad repareren of vervangen tegen het tarief voor batterijservice. Er worden geen kosten in rekening gebracht als uw batterij defect is en uw iPad wordt gedekt door garantie, consumentenwetgeving of AppleCare Protection Plan. Onze garantie dekt geen slijtage die door normaal gebruik is ontstaan.

Als u AppleCare Protection Plan voor iPad hebt, dekt dat de vervanging als uw iPad-batterij slechts tot 80 procent of minder kan worden opgeladen.

Service aan de batterij Binnen de garantie of met AppleCare Buiten garantie
Alle in aanmerking komende iPad-modellen 0 € 99 €

Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw. We voegen verzendkosten toe van 12,10 € indien we uw iPad moeten verzenden.

Andere problemen met de batterij en de voeding

De prestaties van de batterij van uw iPad hangen af van hoe u apps en instellingen gebruikt. Met deze tips kunt u de prestaties van de batterij van uw iPad maximaliseren.

Als uw iPad niet kan worden ingeschakeld of het scherm zwart wordt, volgt u deze stappen om te zien of het probleem is opgelost. Mogelijk is er geen service voor uw iPad nodig.

Service aanvragen

Schermreparatie

Als het scherm van uw iPad per ongeluk kapot gaat, hebt u de optie om uw iPad te vervangen tegen een vergoeding buiten de garantie, zoals is weergegeven in de prijstabel op deze pagina. Onopzettelijke schade is niet gedekt door de garantie van Apple of door consumentenwetgeving.

Als je scherm door een fabricagefout is gebarsten, valt dat onder de garantie van Apple en de consumentenwetgeving.

Service aanvragen

Hoe lang duurt het?

Afhankelijk van het type service kan uw reparatie maximaal 5 werkdagen duren. Als uw iPad een gravure heeft die is aangebracht door Apple, kan dit maximaal 10 werkdagen duren.

Nadat we uw iPad hebben ontvangen, kunt u de status van uw reparatie controleren.

Apple accessoires

Alle Apple accessoires, inclusief Apple Pencil, worden gedekt door Apple's 1-jarige beperkte garantie voor accessoires. U kunt de batterij van uw Apple Pencil laten repareren of vervangen tegen een vergoeding, of gratis als deze wordt gedekt door de garantie of consumentenwetgeving.

Accessoire Service aan de batterij
Apple Pencil  35 €

Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw. We voegen verzendkosten toe van 12,10 € indien we uw Apple Pencil moeten verzenden.

Wat u kunt verwachten

Voordat u uw iPad naar ons opstuurt, moet u een reservekopie maken van uw gegevens en uw iPad voorbereiden voor vervanging. Het vervangende apparaat bevat uw gegevens niet, waardoor u een reservekopie van uw gegevens moet terugzetten.

Nadat we uw iPad hebben ontvangen, sturen we u informatie over reparatie, vervanging en kosten. Als uw iPad moet worden vervangen, versturen we u een vervangende iPad met fabrieksinstellingen. Uw vervangende iPad is nieuw of vergelijkbaar met nieuw.

Lees het Apple privacybeleid

Express Replacement Service

Express Replacement Service is een voordeel van uw AppleCare Protection Plan.

Raadpleeg de pagina Express Replacement Service voor iPad