iOS 17 downloaden

Lees hier hoe je iOS 17 downloadt.

Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding

Voordat je nieuwe software downloadt, is het een goed idee om een reservekopie van je apparaat te maken om ervoor te zorgen dat je een kopie van je belangrijke informatie hebt. Kies een methode voor het maken van de reservekopie.

Compatibiliteit controleren

Alleen de updates die compatibel zijn met je huidige softwareversie worden weergegeven. Als je de meest actuele release niet hebt gedownload, wordt de optie om de nieuwste release te installeren niet weergegeven.

Ontdek welke iPhone-modellen compatibel zijn met iOS 17.

Lees meer over iOS 17.

iOS 17 downloaden

Wanneer je de nieuwste versie van iOS downloadt, blijven je gegevens en instellingen ongewijzigd.

Je iPhone automatisch bijwerken

Om automatische updates in te schakelen volg je deze stappen:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update' > 'Automatische updates'.

2. Schakel 'iOS-updates' in onder 'Installeer automatisch' en 'Download automatisch'.

Zodra er een update beschikbaar is, wordt deze gedownload en geïnstalleerd op de iPhone terwijl deze wordt opgeladen en verbonden is met wifi. Voordat een update wordt geïnstalleerd, ontvang je een melding daarover.

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update' > 'Automatische updates' om automatische updates uit te schakelen.

Je iPhone handmatig bijwerken

Als je wilt controleren op software-updates en deze wilt installeren, ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update'. Lees hier hoe je een iPhone of iPad bijwerkt naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

Op het scherm wordt de momenteel geïnstalleerde versie van iOS weergegeven en of er een update beschikbaar is.

Als je nog steeds hulp nodig hebt