Bijwerken naar iOS 10

In iOS 10 zijn nieuwe functies toegevoegd waarmee u meer kunt doen dan ooit met uw iPhone, iPad en iPod touch.

De update ophalen

Wanneer u een reservekopie hebt gemaakt, kunt u uw apparaten draadloos of via iTunes bijwerken.

Hulp nodig?

Lees hier wat u kunt doen als u hulp nodig hebt bij het bijwerken of herstellen van uw apparaten.

Nieuwe functies in iOS 10

iOS 10 is onze grootste release ooit. Deze iOS-versie zit vol nieuwe functies waarmee u zich kunt uitdrukken en meer dan ooit tevoren van uw apparaat kunt genieten.