'Home' in het venster van de Apple TV-app.

Dé plek voor Apple TV+, MLS Season Pass en meer

De Apple TV-app is de centrale plek voor alles wat je wilt kijken en de enige plek waar je niet alleen originele films, tv-programma's en Friday Night Baseball van Apple TV+ vindt, maar ook elke Major League Soccer-wedstrijd kunt bekijken met MLS Season Pass.

Tv-kijken op de Mac

'Apple TV+' in het venster van de Apple TV-app.

Inloggen om meteen te beginnen met kijken

Gebruik je Apple ID om in te loggen. Je kunt films kopen of huren, en toegang krijgen tot eerdere aangeschafte of gehuurde films. Je kunt ook een abonnement nemen op Apple TV+, MLS Season Pass, Apple TV-kanalen en meer.

Inloggen bij je account

SharePlay op een Mac met de Apple TV-app en een actief FaceTime-gesprek.

Samen kijken

Met SharePlay kun je met iedereen en overal films of programma's kijken.

Samen kijken via SharePlay in de Apple TV-app

Om in de gebruikershandleiding voor de Apple TV-app te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Voor Apple TV+ en MLS Season Pass is een abonnement vereist. Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar.