machtigen

Zorgen dat een computer iTunes Store-aankopen kan afspelen. Je kunt maximaal vijf computers tegelijk met je Apple ID en wachtwoord machtigen. Machtiging is bedoeld om de auteursrechten van de aankoop te beschermen.

Opmerking: Op een computer kunnen iTunes Plus-nummers zonder machtiging worden afgespeeld.

Je kunt ook maximaal drie computers machtigen voor het afspelen van aankopen van de Audible-website.