Een Apple TV

De nieuwe Siri Remote

De Siri Remote (2e generatie) geeft je ongeëvenaarde controle met een clickpad met aanraakfunctionaliteit.

Nieuwe manieren om te navigeren op de Apple TV

Een Apple TV waarop het beginscherm wordt weergegeven

Is dit je eerste Apple TV?

Lees hoe je je Apple TV klaarmaakt voor de ultieme bioscoopervaring.

De Apple TV configureren

Een Apple TV

Al je televisie in één app

De Apple TV-app is de ultieme manier om tv te kijken: één centrale plek met originele programma's, series en films van Apple TV+, de premiumkanalen die jij wilt, duizenden films om te kopen of te huren en populaire streamingdiensten en kabel-tv-aanbieders.

Kennismaking met de Apple TV-app

Om in de gebruikershandleiding voor de Apple TV-app te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Je kunt de gebruikershandleiding ook downloaden uit Apple Books (indien beschikbaar).

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar.