Een Aandelen-venster met links de volglijst, rechtsboven een grafiek en rechtsonder de nieuwskoppen.

Volg de markt

De lijsten met aandelensymbolen in de navigatiekolom, de volglijsten, kun je aanpassen zodat de aandelensymbolen die je het vaakst bekijkt daar worden weergegeven.

Aandelensymbolen toevoegen aan de volglijsten

Een Aandelen-venster met daarin een grafiek met twee jaar gegevens voor een aandelensymbool.

Bekijk historische gegevensgrafieken

In kleurige, interactieve grafieken kun je historische gegevens bekijken voor verschillende tijdsperioden.

De diagramweergave wijzigen

Een Aandelen-venster met de meest populaire artikelen in zakelijk nieuws.

Blijf op de hoogte van zakelijk nieuws

In de app Aandelen heb je eenvoudig toegang tot zakelijk nieuws op het juiste moment.

Zakelijk nieuws lezen en delen

Om in de gebruikershandleiding voor Aandelen te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Apple News en Apple News+ zijn niet in alle landen of regio's beschikbaar.