Inloggen met je Apple ID

Je Apple ID is de account die je gebruikt om toegang te krijgen tot diverse Apple voorzieningen, zoals de App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime en de iTunes Store.

Wanneer je Shazam voor het eerst op je iPhone of iPad installeert, wordt er in iCloud automatisch een reservekopie van je herkende songs gemaakt. Je songs zijn beschikbaar op alle Apple apparaten waarop je met je Apple ID bent ingelogd.

1. Tik op je iPhone of iPad in Instellingen  op 'Log in op je [apparaat]'.

Opmerking: Als je al bent ingelogd, zie je deze optie niet en kun je deze stap overslaan.

2. Voer je Apple ID en wachtwoord in en volg de instructies op het scherm.

Zie het Apple Support-artikel Een nieuwe Apple ID aanmaken als je geen Apple ID hebt. Zie het Apple Support-artikel Log in met uw Apple ID voor informatie over inloggen op andere apparaten.