De Shazam-app bijwerken

Als er een update voor de Shazam-app beschikbaar is, voer je een of meer van de volgende stappen uit:

• De Shazam-app bijwerken op de iPhone of iPad: Open de App Store , tik op je profielafbeelding boven in het scherm, scrol om te zien of er Shazam-updates klaarstaan en tik vervolgens op 'Werk bij' naast de Shazam-app.

• Op Android: Open de Google Play Store, tik op je profielafbeelding in de rechterbovenhoek van het scherm, tik op 'Apps en apparaten beheren', tik op 'Beheren', tik op 'Updates beschikbaar', selecteer 'Shazam' en tik op het bijwerksymbool.

Opmerking: De interfaceopties kunnen per Android-versie en -apparaat verschillen.

• De Shazam-app bijwerken op een Mac: Open de App Store , klik op 'Updates' in de navigatiekolom en klik vervolgens op 'Werk bij' naast de Shazam-app.

• De Shazam-app bijwerken op een Apple Watch: Open de App Store , scrol naar de onderkant van de lijst, tik op 'Account', tik op 'Updates', scrol om te zien of er Shazam-updates klaarstaan en tik vervolgens op 'Werk bij' naast de Shazam-app.