De Shazam-app downloaden

• Op een iPhone, iPad of Mac: Open de App Store , zoek op "Shazam", tik (of klik) op 'Download' en volg de instructies op het scherm.

Opmerking: Als je de Shazam-app al hebt geïnstalleerd op je iPhone, kun je de app aan je Apple Watch toevoegen via de Apple Watch-app op je iPhone. Zie Apps installeren die al op je iPhone staan in de Apple Watch-gebruikershandleiding.

• Op Android: Open de Google Play Store, zoek op "Shazam", tik op 'Installeren' en volg de instructies.

Als je de knop 'Openen' ziet in plaats van de knop 'Downloaden', heb je de app al gedownload.