Privémodus

Een manier om websites in Safari te bezoeken zonder op je Mac een spoor achter te laten van waar je bent geweest. Daarnaast worden websites die je in privévensters bezoekt niet gedeeld met je iPhone, iPad, iPod touch of andere Mac-computers. Het slimme zoekveld in privévensters is donker.

Een privévenster in Safari met een donker slim zoekveld en een normaal venster in Safari met een licht slim zoekveld.