Slim zoekveld

Het zoekveld boven in Safari-vensters. Je kunt het slimme zoekveld als adresveld en als zoekveld gebruiken en via dit veld bovendien gemakkelijk je favoriete websites openen.

Het slimme zoekveld in het midden van de Safari-knoppenbalk.

Hier volgen enkele manieren waarop je het slimme zoekveld kunt gebruiken:

• Naar een website gaan: Typ de naam of URL van de website.

• Zoeken: Typ een of meer woorden. Terwijl je typt, worden Safari-suggesties weergegeven. Je kunt een suggestie kiezen, of op de Return-toets drukken om uitgebreid te zoeken.

• Naar een favoriete website gaan: Klik in het veld en vervolgens op het symbool van de website die je wilt bezoeken.

• Een zoekactie herhalen: Verwijder alle tekst in het veld, klik op het vergrootglas  en kies een recente zoekactie uit de lijst.