Cookies en websitegegevens

Tijdens je bezoek aan websites worden vaak cookies en andere gegevens op je Mac bewaard. Hierbij kan het gaan om gegevens die je hebt verstrekt, zoals je naam, je e‑mailadres en je instellingen. Aan de hand van deze gegevens kunnen websites jou bij een volgend bezoek herkennen, zodat ze je bepaalde diensten kunnen aanbieden en informatie kunnen weergeven die je mogelijk interessant vindt.

Je kunt de instellingen zo aanpassen dat cookies en websitegegevens altijd door Safari worden geaccepteerd of geblokkeerd.

• Kies 'Safari' > 'Instellingen', klik op 'Privacy' en selecteer een optie voor 'Cookies en websitegegevens'.