herinneringen selecteren

Om een of meer herinneringen te selecteren, voer je een of meer van de volgende stappen uit:

• Een herinnering selecteren: Verplaats de aanwijzer naar de ruimte rechts naast de naam van de herinnering en klik vervolgens op het lege gebied.

Klik op de lege ruimte rechts naast de naam van een herinnering om de herinnering te selecteren.
  • Meerdere herinneringen selecteren: Houd de Command-toets ingedrukt terwijl je op de ruimte rechts naast de naam van elke herinnering klikt.

• Meerdere herinneringen selecteren die bij elkaar staan: Klik op de ruimte rechts naast de naam van de eerste herinnering, houd de Shift-toets ingedrukt en klik vervolgens op de ruimte rechts naast de naam van de laatste herinnering.

• Alle herinneringen in een lijst selecteren: Selecteer één herinnering en druk vervolgens op Command + A.