beeldschermresolutie

De resolutie van een ingebouwd of aangesloten beeldscherm van een Mac-computer bepaalt hoe groot of hoe klein de vensters, documenten, symbolen en andere onderdelen op het scherm worden weergegeven.

De resolutie van je beeldscherm is standaard ingesteld op de scherpste weergave van tekst en de meest gedetailleerde weergave van afbeeldingen. Het is raadzaam de automatisch ingestelde beeldschermresolutie te gebruiken. Indien nodig kun je de resolutie van het beeldscherm wel handmatig instellen. Je kunt resolutie-instellingen opgeven in het paneel 'Beeldschermen' in Systeemvoorkeuren.