De handtekeningfunctie in Voorvertoning.

Formulieren invullen en ondertekenen – geen printer nodig

Je kunt Voorvertoning gebruiken om pdf-formulieren in te vullen en zelfs te ondertekenen.

Pdf-formulieren invullen

Een pdf die met een wachtwoord is beveiligd.

Vertrouwelijke documenten beschermen

Als een pdf gevoelige informatie bevat, kun je die beveiligen door een wachtwoord toe te voegen.

Een pdf met een wachtwoord beveiligen

Een paginaminiatuur van de ene pdf naar de navigatiekolom van de andere slepen.

Pdf-documenten combineren

Je kunt pdf-documenten eenvoudig combineren en pagina's overzetten van de ene pdf naar de andere.

Pdf's combineren

De opties voor exporteren in Voorvertoning.

Afbeeldingsbestanden converteren

In Voorvertoning wordt een groot aantal typen afbeeldingsbestanden ondersteund, waaronder JPEG, PNG, PSD en TIFF. Wanneer je een foto ontvangt die je niet in je fotobewerkingsapp kunt openen, kun je deze omzetten naar een bestandstype dat je wel kunt gebruiken.

Grafische bestandstypen converteren

Om in de gebruikershandleiding voor Voorvertoning te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.