Een iPhone, MacBook en iPad met op elk scherm dezelfde foto's.

Al je foto's altijd bij je

Met iCloud-foto's heb je al je foto's en video's altijd bij je, welk apparaat je ook gebruikt. Een foto die je met je iPhone maakt, wordt automatisch weergegeven in Foto's op je Mac.

iCloud-foto's inschakelen

Een foto in de bewerkingsweergave met bewerkingshulpmiddelen aan de rechterkant.

Maak goede foto's nog beter

Je hoeft geen professional te zijn om foto's professioneel te bewerken: met de bewerkingshulpmiddelen in Foto's geef je je foto's precies de juiste uitstraling. Je kunt foto's bijsnijden en rechtmaken, rode ogen of onvolkomenheden verwijderen, licht en kleur verbeteren en nog veel meer.

Een foto bewerken

Het Foto's-venster met 'Terugblikken' geselecteerd in de navigatiekolom en verschillende terugblikken in het venster.

Genieten van terugblikken

Met terugblikken worden je foto's en video's van reizen, vakanties, mensen, huisdieren en meer op intelligente wijze verzameld en weergegeven in prachtige verzamelingen en terugblikfilms, compleet met themamuziek, titels en filmische overgangen.

Terugblikken bekijken

Het Foto's-venster met een foto en het Deel-menu waarin het commando 'Gedeelde albums' is geselecteerd.

Delen met familie en vrienden

Je kunt de leukste foto's delen met familie en vrienden door een gedeeld album aan te maken en hen hiervoor uit te nodigen.

Een gedeeld album aanmaken

Om door de gebruikershandleiding voor Foto's te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Raadpleeg de Foto's Support-website voor meer ondersteuning.